Radi suzbijanja i sprečavanja širenja COVID-19, a u skladu sa nalozima i preporukama nadležnih tijela nastava (predavanja i računske vježbe) na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici će se organizovati i održavati online, a laboratorijske i praktične vježbe, kao i ispiti na klasičan način u skladu sa svim propisanim mjerama za suzbijanje i sprečavanje COVID-19.

 

Nastava (predavanja, vježbe i ispiti) će se održavati u skladu sa utvrđenim rasporedom nastave i ispita u akademskoj 2020/21. godini, prema Planu organizacije i rada za vrijeme trajanja pandemije novog koronavirusa (SARS-CoV-2) i oboljenja koje on uzrokuje (COVID-19).

 

Obavještavaju se studenti Metalurško-tehnološkog fakulteta da nastava na svim godinama zvanično počinje u ponedeljak 12.10.2020. godine prema rasporedu nastave koji je objavljen na oglasnoj ploči kao i na web stranici fakulteta.

 

Mole se predstavnici studenata viših godina da putem maila kontaktiraju sve predmetne nastavnike kako bi dobili upute za predmete koje slušaju u zimskom semestru, te ih proslijedili ostalim studentima radi izvođenja online nastave.

 

Posebna napomena za studente I godine je da će se prvi dan nastave u ponedeljak (12.10.2020. godine) sa početkom u 9 sati održati svečano uvodno predavanje u sali broj 10 Metalurško-tehnološkog fakulteta.

 

Dragi studenti, želimo vam uspješan rad u nastupajućoj akademskoj godini!

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com