FacebookIcon  InstagramIcon

Promocija2020 3sPromocija2020 17sNa Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici je 20.10.2020.godine održana Promocija završenika I i II ciklusa studija, te su dodijeljene nagrade Povelja dekana studentima sa najvišim prosjekom ocjena u akademskoj 2019/20. godini.

Zbog trenutnih uslova pandemije korona virusa promocija je održana u nešto skromnijim uslovima nego što je to bio običaj ranijih godina, uz poštivanje svih propisanih mjera zaštite od virusa COVID-19.

Diplome I ciklusa studija na Metalurško-tehnološkom fakultetu ove godine steklo je 25 diplomiranih inženjera, dok je diplome II ciklusa studija steklo 5 magistara nauka. Diplome magistrima i diplomantima uručio je dekan Metalurško-tehnološkog fakulteta prof.dr.sc.Farzet Bikić.

Povelju dekana su dobile studentice Begović Zahida, Krnjić Amila i Turčinović Lejla.

Promocija2020 8sSpisak završenika I i II ciklusa studija može se pogledati ovdje!

Jedna rijetkost koja je izazvala veliku pažnju je ta, da su sestre bliznakinje Karić Edina i Medina, kao i Puljić Adna i Amna diplomirale isti dan.

Svim završenicima I I II ciklusa studija, kao i nagrađenim studentima iskreno čestitamo postignute akademske uspjehe i želimo im puno sreće u daljem životu i radu!

 

Promocija2020 2s 

 

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com