FacebookIcon  InstagramIcon

Na dodiplomskom studiju Hemijskog inženjerstva na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici studenti pored ostalih predmeta izučavaju i predmet Toplotno procesno inženjerstvo koji im u akademskoj 2021/2022. godini predaje Prof. Dr. Elvis Ahmetović sa uže naužne oblasti Hemijsko inženjerstvo na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Navedeni profesor je svim studentima treće godine studijskog programa Hemijsko inženjerstvo na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici poklonio knjigu čiji je autor. Podaci o knjizi su sljedeći:
Ahmetović, E. (2010). Toplinske operacije u procesnom inženjerstvu, Off-Set, Tuzla.
Odlukom Senata Univerziteta u Tuzli broj 03-7241-6.3/10. od 16.09.2010. godine odobreno je izdavanje i upotreba u nastavi ove knjige kao udžbenika za izučavanje nastavnih predmeta „Toplinske operacije“ i „Toplinske i difuzione operacije“ na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Tuzli.
Zahvaljujemo se profesoru Prof. Dr. Elvis Ahmetović što je poklonio svoju knjigu svim studentima treće godine dodiplomskog studija Hemijsko inženjerstvo na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici.

hi besplatne knjige 220530

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com